Per 1 oktober gewijzigde openingstijden VVV

ENKHUIZEN – Gedurende de zomermaanden was VVV Enkhuizen e.o. 7 dagen per week geopend, van 8.15 tot 17.00 uur. Per 1 oktober kunnen we volstaan met wat beperktere openingstijden: op maandag tot en met vrijdag bent u van harte welkom tussen 10.00 tot 16.00 uur en in het weekend gaan we speciaal voor de kaartverkoop van de veerdienst naar Stavoren om 8.15 open.

Natuurlijk zijn we ook in de herfstvakantie geopend: van dinsdag 22 tot en met zondag 27 oktober iedere dag van 8.15 tot 16.00 uur.

Wij vertellen u dan graag wat er allemaal te zien en te doen is in Enkhuizen en omstreken.

Zo staat van zaterdag 19 tot en met zondag 27 oktober de Oudhollandse kermis opgesteld in het buitenmuseum en organiseert de Museumstoomtram het laatste weekend van de herfstvakantie een speciaal IJzeren Eeuw Weekend. Kaartjes voor dit unieke evenement zijn vanaf nu al verkrijgbaar bij de VVV.

    

Naast informatie en tickets voor de veerdienst naar Stavoren, Museumstoomtram en Zuiderzeemuseum, kunt u bij ons ook terecht voor cadeaubonnen, leuke ansichtkaarten, de nieuwe Gouden Eeuw-wandeling en diverse cadeauartikelen.

Onze website www.enkhuizenboeit.nl is dag en nacht bereikbaar en wordt bijna dagelijks bijgehouden. Hier vindt u ook een actuele agenda met alle grote en kleine evenementen, exposities, markten, festivals en films. Enkhuizen Boeit, het hele jaar door!

Graag tot ziens bij VVV Enkhuizen e.o. en op www.enkhuizenboeit.nl!

[signoff]

Reageer op dit onderwerp