Peiling: Tweede Kamerverkiezingen 2021: “Hoe stemt Enkhuizen”

ENKHUIZEN – Op woensdag 17 maart 2021 vindt de Tweede Kamerverkiezing plaats. Vanwege het coronavirus neemt de overheid maatregelen om ervoor te zorgen dat deze Tweede Kamerverkiezing zo goed mogelijk verloopt.

Doe de gezondheidscheck voordat u naar het stemlokaal gaat

U kunt op de verkiezingsdag net als altijd stemmen in een stemlokaal. In het stemlokaal gelden maatregelen om de kans op besmetting met het coronavirus zo klein mogelijk te houden. Dit jaar moet u op de dag dat u gaat stemmen wel vooraf een gezondheidscheck doen. Deze check bestaat uit enkele vragen over het coronavirus. U ontvangt de gezondheidscheck bij uw stempas.

Als u alle vragen met ‘nee’ kunt beantwoorden, mag u naar het stemlokaal. Als u een van die vragen met ‘ja’ moet beantwoorden, dan wordt u gevraagd om niet te gaan stemmen in het stemlokaal. U kunt via de achterkant van uw stempas iemand machtigen om uw stem uit te brengen.

Hoe stemt Enkhuizen

Bij de Tweede Kamerverkiezingen in 2017 werd de VVD de grote winnaar voor de PVV, D66, CDA, GroenLinks en de PvdA. Hoe de verkiezingen dit jaar zullen verlopen is tasten in het duister.. Dat zullen we 18 maart gaan horen.

Tweede Kamerverkiezingen: "Hoe stemt Enkhuizen"

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Reageer op dit onderwerp