Peeters Bedrijfswagens wint prestigieuze ondernemersprijs

ENKHUIZEN – Peeters Bedrijfswagens BV uit Enkhuizen is FD Gazelle 2019!  Hiermee behoren ze tot één van de 770 snelst groeiende bedrijven van Nederland. Eigenaars Marco Peeters en Mieke Sjerps zijn ontzettend trots dat ze deze prestigieuze ondernemersprijs binnenkort in ontvangst mogen nemen.

De FD Gazellen Awards worden dit jaar voor de zestiende keer uitgereikt aan Nederlandse ondernemingen. Criteria zijn onder meer een omzetgroei in de voorafgaande drie jaar van minimaal 20%, waarbij het laatste jaar winstgevend is afgesloten. Bij de feestelijke uitreiking maakt het FD tevens de allersnelste groeiers per regio bekend.

Aan hen worden de gouden, zilveren en bronzen FD Gazellen Awards uitgereikt, in de omzetcategorieën klein (tot € 2 miljoen), middelgroot (tot € 10 miljoen) en groot (€ 10 miljoen en meer).

Peeters Bedrijfswagens is vier jaar terug begonnen in september 2015 met 5 bedrijfswagens op het bedrijventerrein Schepenwijk  op de Dolfijn achter de Esso en is doorgegroeid naar een voorraad van gemiddeld 100 bedrijfswagens op De Star -achterop het bedrijventerrein op een eigen terrein met een gezellig kantoor.

U kunt bij Peeters Bedrijfswagen inmiddels terecht voor bedrijfswagens in de prijsklasse tussen de € 5000,= en € 35.000,= van alle merken en typen. Ook voor koelauto’s, foodtrucks, taxi bussen,  bakwagens, pick-ups, dubbele cabine’s, 4 x 4 , extra lange wielbasis uitvoeringen, etc..

Natuurlijk kun je deze prijs niet winnen zonder hulp van de kinderen, familie, lieve vrienden, collega’s en de Rabobank. “Zonder het vertrouwen van deze mensen en natuurlijk onze klanten, ben je nergens” aldus eigenaar Marco Peeters.

Kunt u overdag niet langs komen om te kijken naar een bedrijfswagen?
Dan bent u op afspraak van harte welkom in de avond of in het weekend.
Bent u benieuwd wat er op voorraad staat?
Kijk dan op de website: www.peetersbedrijfswagens.nl

[signoff]

Reageer op dit onderwerp