Peeters Bedrijfswagens groeit nu al uit jasje .

ENKHUIZEN – Peeters Bedrijfswagens is sinds haar bestaan flink gegroeid, vorige week is de 1000 ste bedrijfsauto afgeleverd. Daarnaast is de voorraad van gemiddeld 80 bedrijfsauto’s aanzienlijk vergroot naar 120 bedrijfswagens.

Daarom is besloten de naastgelegen grond aan De Star 44 aan te schaffen zodat de bedrijfswagens beter gepresenteerd kunnen worden. Ook wordt meteen van de gelegenheid gebruik gemaakt om een bedrijfspand te realiseren voor opslag en de presentatie van speciale bedrijfswagens zoals: koelwagens en foodtrucks.

Donderdag 11 juli is een memorabele dag in de korte geschiedenis van het bedrijf. De eerste paal van het nieuwe pand is door Marco Peeters de grond in geslagen. In het bijzijn van zijn vrouw Mieke Sjerps en de kinderen is de start gemaakt met de bouw van het nieuwe pand. Eind 2019 zal het pand opgeleverd worden.

In haar korte bestaan heeft het bedrijf zich ontpopt tot een allround bedrijfswagen specialist. Middels een innige samenwerking met een bedrijf dat koelwagens op maat maakt, levert Peeters Bedrijfswagens een nieuwe of gebruikte Mercedes Citan-, Vito of Sprinter binnen 14 dagen aan u af.

Op dit moment staan er 8 koelwagens voor u op voorraad. Marco Peeters: “Ik wijd het succes van het bedrijf zelf aan de scherpe prijzen van de bedrijfswagens en de uitstekende service.” “Afspraak is afspraak.” Omdat Peeters Bedrijfswagens buiten openingstijden op afspraak is geopend, kunt u op het moment dat het u uitkomt een keuze maken uit de ruime voorraad bedrijfswagens.

Tevens wordt een Financial Lease bij Peeters Bedrijfswagens binnen 24 uur voor u geregeld. Financial Lease ook voor starters mogelijk. Heeft u een mobiliteitsprobleem? Bent u op zoek naar een betrouwbare bedrijfswagen? Neem contact op met Marco of Mieke: 0228-318370 Alle occasions staan op de website: Peetersbedrijfswagens.nl

Reageer op dit onderwerp