Overlast in uw buurt voortaan sneller opgelost

ENKHUIZEN – Vanaf 25 november werkt de gemeente  met een nieuw systeem om meldingen van overlast sneller op te lossen. Met dit systeem kunt u op een overzichtskaart zien of er al een melding is doorgegeven. Daarbij kunt u gemakkelijk een foto meesturen en eventueel op de hoogte gehouden worden van het oplossen van uw melding. De meldingen worden bij de gemeente sneller verwerkt en kunnen daarom sneller opgepakt worden.

Melding doorgeven
U kunt nog steeds via www.enkhuizen.nl/melden uw melding doorgeven. U ziet dan ook gelijk de kaart om te zien of er al een melding is gedaan. U kunt het formulier gelijk invullen. Dit kan ook met uw mobiel. Werkt u liever met een app, dan kunt u ook de Fixi app voor meldingen downloaden in Appstore of Google Playstore.

Op de hoogte blijven
U kunt uw melding dus altijd maken via de website, de Fixi app of telefonisch. U kunt dit ook anoniem doen. Wilt u op de hoogte te blijven van de voortgang, dan is het belangrijk dat u bij het doorgeven van de melding in ieder geval uw e-mailadres achterlaat. Deze gegevens gebruikt de gemeente uiteraard alleen voor de statusterugkoppeling aan u.

Telefonisch meldingen doorgeven
Geeft u uw melding van overlast liever telefonisch door? Dat kan, dan voert de telefoniste uw melding samen met u in op de website. Ook hier kunt u ervoor kiezen of u per e-mail of telefonisch op de hoogte gehouden wilt worden van de status van uw melding.
[signoff]

Reageer op dit onderwerp