Oude boormachine van vader in ruil voor Wecycle-puzzel

WESTFRIESLAND – Veel vaders en grootvaders worden met Vaderdag getrakteerd op nieuw elektrisch (tuin)gereedschap. Om het inleveren van oude exemplaren bij de bouwmarkt te stimuleren, geeft Wecycle 60.000 legpuzzels gratis weg. Wecycle organiseert de inzameling en recycling van afgedankte elektrische apparaten en energiezuinige lampen (e-waste).

Steeds meer mensen weten de Wecycle-inleverbakken in de bouwmarkt te vinden. Hier kun je makkelijk en verantwoord oude elektrische apparaten, armaturen en kapotte lampen (e-waste) in te leveren voor recycling. Bij veel bouwmarkten levert dit nu ook wat extra’s op! Snelle inleveraars van afgedankt elektrisch (tuin)gereedschap, ontvangen gratis een Wecycle-legpuzzel van 500 stukjes. Aan de puzzel is ook een winactie verbonden waarmee puzzelaars een uitje kunnen winnen.

Deze bouwmarkten doen mee: Bauhaus, Bouwhof, Enorm, Formido, Hubo, Kluswijs, Multimate en Praxis (OP=OP). Wecycle voert deze actie uit in opdracht van de Stichting Verwijdering Elektrische Gereedschappen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.