11.5 C
Enkhuizen
16 oktober 2020 17:57
Enkhuizen Actueel

Algemeen

Online informatiemarkt mbo-opleidingen Clusius College

HOORN – De juiste vervolgopleiding kiezen in deze coronatijd, zonder open dagen, is best lastig. De uiterste aanmelddatum voor het mbo is 1 mei 2020, dus de tijd dringt. Om de late beslissers en twijfelaars die komend schooljaar een mbo-opleiding willen volgen te helpen bij hun studiekeuze, organiseert het Clusius College  dinsdag 21 april tussen 15.00 en 17.00 uur een online m​bo-informatiemarkt. Online omdat we de jongeren op dit moment helaas niet op onze vestigingen kunnen ontvangen.

Voorlichting en live chat

Jongeren die zich aanmelden voor de online informatiemarkt krijgen per gekozen opleiding een voorlichtingsfilmpje te zien dat informatie geeft over de inhoud van de opleiding, de vakken die je krijgt, de stagemogelijkheden en wat je uiteindelijk met de opleiding kan worden. Daarnaast krijgen deelnemers de mogelijkheid om tijdens een live chat direct vragen te stellen aan een docent van de betreffende opleiding.

Deelnemende opleidingen

Over de volgende mbo-opleidingen kun je informatie inwinnen tijdens de online informatiemarkt:

Bloem & Design Maatschappelijke Zorg & Groen Voeding & Technologie
Dierverzorging Plantenteelt Voeding & Kwaliteit
Commercieel Ondernemen Veehouderij Voeding & Voorlichting
Groen, Grond & Infra Recreatie & Natuur Monteur Mobiele Werktuigen
In- & Outdoor Styling Tuin, Park & Landschap Entree opleiding

 Aanmelden

Jongeren kunnen zich voor de online informatiemarkt inschrijven via de aanmeldpagina op de website en ontvangen vervolgens een deelnamelink via de mail. Aanmelden is noodzakelijk omdat we anders geen link kunnen sturen.

Clusius mbo bereidt voor op loopbaan met groeikansen

Op het mbo van het Clusius College kun je kiezen uit verschillende mbo-opleidingen, gegeven op drie locaties in Noord-Holland. Alkmaar, Hoorn en Schagen. Wat deze opleidingen met elkaar gemeen hebben? Ze leiden allemaal op voor de groene sector. Een veelzijdige sector die veel meer omvat dan alleen het klassieke boeren bestaan. Van food tot design en van recreatie tot productie. Groen is overal om ons heen en binnen de groene sector is Nederland een wereldspeler met veel groei- en baankansen voor afgestudeerden.

Reageer op dit onderwerp