OneStep Solutions, uw bedrijf online

In deze bizarre periode is online zijn prioriteit nummer één van bedrijven. Mocht je daar wat hulp bij willen gebruiken dan kun je altijd bij ons terecht. Wij kunnen je helpen met je website, webshop of App.

Oplossingen die echt werken, daar gaan we voor! Met ons team zijn we breed inzetbaar op het gebied van digitale communicatie en het automatiseren van processen. Met onze ervaring en expertise werken wij met jou samen aan creatieve oplossingen.

Meten is weten! Daarom streven we naar meetbare resultaten. Bijvoorbeeld betrouwbaarheid en snelheid van de website, het aantal bezoekers en de conversie. Aangezien wij al deze punten kunnen meten kunnen wij precies zien wat de resultaten van de website zijn en waar de verbeterpunten liggen.

Wat kunnen wij voor jou doen

Bij OneStep Solutions bieden wij naast professionele, overzichtelijke en gebruiksvriendelijke websites, webshops en webapplicaties, het strategisch inzetten van social media en  mailcampagnes. Ook kunnen wij je website onderhouden, zowel technisch als inhoudelijk.  We houden daarbij contact met onze klanten zodat we samen werken naar een mooi resultaat.

Ons team

Binnen OneStep Solutions werken wij met een klein team. Dit zorgt ervoor dat alle collega’s goed op de hoogte zijn van elkaars werkzaamheden en daardoor makkelijk werk van elkaar over kunnen nemen. Het team van OneStep Solutions bestaat uit app/software ontwikkelaars, websitebouwers, designers, SEO en social media specialisten.

Contact

Op dit moment werken wij zoveel mogelijk thuis. Gelukkig kan dat in ons vak ook heel goed. Je kunt ons per mail bereiken: ron@onestepsolutions.nl of per telefoon: 0227 745 000. Met onze klanten maken we daarnaast uiteraard ook gebruik van andere tools als Jitsi, Skype en Discord, zodat we elkaar eventueel toch kunnen zien en eventueel schermen kunnen delen.