Nog even en dan barst het carnavalfeest weer los

ENKHUIZEN – Hartje zomer, een mogelijke 2e hittegolf opkomst en de mensen van Carnavalsvereniging de Haringhoppers zijn alweer druk bezig met het aankomende carnaval dat op zondag 6 oktober gaat losbarsten in de Nieuwe doelen.

Dan organiseert de carnavalsvereniging haar jaarlijkse mini-kermis om zoveel mogelijk geld op te halen voor alle activiteiten die de carnavalsvereniging weer gaat organiseren.

Het is een gezellige middag waar IEDEREEN welkom is. De entree is gratis, maar er kan binnen een spelletjeskaart a € 3,00 gekocht worden waar 5 spelletjes mee gedaan kunnen worden zoals ballengooien, snoepdraaien, sjoelen etc. Er kan geknutseld worden en je kan geschminkt worden.

Of wat te denken van een heuse schiettent, hoefijzer werpen, Daltons mikken, Paardenrace en Sombrero werpen. Wil je eens echt voetballen in de grote zaal van de Nieuwe Doelen, dan kun je proberen zo hard mogelijk op doel te schieten. Een snelheidsmeter meet de snelheid van je schot.

Bij het draaiend rad worden talloze prijzen verloot zoals taarten, worsten, koek, cadeaubonnen en voor de kinderen is er een speciale kinderloterij. De Blaaskaken zullen nog optreden om de feestvreugde te vergroten.

Kom je ook? Zondag 6 oktober, vanaf 14.00 uur in de Nieuwe Doelen.

[signoff]

Reageer op dit onderwerp