Nog drie maanden pendeldienst over Houtribdijk

ENKHUIZEN – Het fietspad tussen Enkhuizen en Trintelhaven is weer beschikbaar voor fietsers. Tussen Trintelhaven en Lelystad rijdt de pendelbus vanaf het tweede weekend van april op vaste tijden. Op overige momenten is de dienst 24 uur per dag op afroep beschikbaar. Vanaf 1 juli 2019 is de hele Houtribdijk weer open voor fietsers en vervalt de pendeldienst.

Gratis pendeldienst
De gratis pendeldienst rijdt 24 uur per dag, met wachtruimtes in Lelystad (bij parkeerplaats richting Hurkende man) en op Trintelhaven.

Doordeweeks rijdt de pendeldienst op afroep. Bel vooraf het telefoonnummer 0527 – 61 63 36; kies optie 1 en vermeld Pendeldienst Houtribdijk en uw opstapplaats (Trintelhaven of Lelystad). De aanrijtijd kan variëren van 10 minuten tot 45 minuten.

In de weekenden en tijdens feestdagen rijdt er meer fietsverkeer. Daarom rijdt de pendeldienst dan tussen 9.00 en 17.00 uur op vaste tijden. Vanaf halte Lelystad tussen 9.00 en 16.00 uur ieder heel uur; vanaf halte Trintelhaven tussen 9.30 en 16.30 uur ieder half uur.

[signoff]

Reageer op dit onderwerp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.