Nieuwe stoere outfit voor damesteams West Frisia en Dindua

ENKHUIZEN – Na lang wachten was het vanmiddag dan eindelijk zover. De nieuwe samenwerkings tenues voor de gezamenlijke damesteams West Frisia/Dindua werden vanmiddag op het Immerhorn sportpark in bijzijn van wethouder Dorus Luycks dan eindelijk onthult.

Mooie frisse tenues voor de dames elftallen die al drie seizoenen gezamenlijk de andere damesteams in de regio te lijf gaan. Stoere kleuren die aansluiten bij de locatie langs het IJsselmeer, het blauw van het water van het IJsselmeer met een mooi oranje achtig logo waarin van alles te zien is. De keepers gaan in het rood, een mooie opvallende kleur waardoor er 5% meer kans is dat de tegenpartij de bal richting de keeper schiet i.p.v. van net langs de keeper heen het doel in.

Dat beide clubs erg blij zijn met de nieuwe outfit mag duidelijk zijn, vooraf werd dan ook een toast gehouden in de bomvolle kantine van West Frisia waar alle speelsters, coaches en trainers aanwezig waren bij de onthulling en waar direct na de onthulling de trainers en coaches voorzien werden van bijpassende trainers jas om zo trots de kleuren van de clubs uit te dragen naar de buitenwereld toe.

[signoff]

Reageer op dit onderwerp