9.9 C
Enkhuizen
15 oktober 2020 23:25
Enkhuizen Actueel

Foto: katyandgeorge/Pixabay

Branded content

Nieuw seizoen: nieuwe haarkleur!

Voor veel mensen betekent een nieuw seizoen een nieuwe haarkleur. Maar welke haarverf kun je hier het beste voor gebruiken en welke kleur kies je?

Wat zijn de trends voor het najaar van 2020?

De grens tussen blond en bruin wordt in de tweede helft van 2020 steeds kleiner. Hier komt de prachtige kleur bronde uit voort. Deze kleur staat echt bijna iedereen en is perfect als je graag een natuurlijke look wilt. Ook koper is een kleur die bijna ieder jaar weer terugkomt in de herfst. En dat is niet gek, want zo’n warme kleur is perfect als de blaadjes van de bomen beginnen te vallen! Andere kleurtrends voor het najaar zijn cappuccino, een prachtige mix van lichte en donkere tinten die naadloos in elkaar overvloeien en jet black, een egale en massieve donkere tint die zorgt voor een strakke look.

Welke merken zijn er?

Ben je op zoek naar een goede haarverf? Dan kom je al snel bij de A-merken uit die 100% grijsdekking bieden. Kies bijvoorbeeld voor L’Oréal Majirel. Deze haarverf biedt een ontzettend uitgebreid assortiment voor krachtige, diepe en intense kleuren. Of ga voor Keune Tinta Color. Deze haarverf beschermt het haar tijdens het verven en voedt het beschadigde haar. Het resultaat is een prachtige kleur én een verbeterde haarconditie. Andere voorbeelden van A-merken zijn Wella Koleston, die met zijn Me+ Technology, de meest pure kleuren met een prachtige diepte en glans biedt of Schwarzkopf Igora Royal, een haarverf die een verbluffende kleurintensiteit met een langhoudende dekking en oneindige kleurencombinaties biedt.

Haar zelf verven of laten verven?

Als je niet weet waar je aan begint, raden we je af om je haar zelf te verven. Je kunt je er namelijk een hele hoop mee verpesten. Wil je je haar zelf leren verven? Bezoek dan eerst een kapper in de buurt, zodat de professional aan jou kan uit leggen hoe je te werk gaat.

Reageer op dit onderwerp