4.9 C
Enkhuizen
24 januari 2021 13:24
Enkhuizen Actueel

Foto: Wim Langbroek

Maatregelen afvalinzameling en afvalbrengstations

ENKHUIZEN – Het afval wordt opgehaald volgens de normale dienstregeling. HVC doet er alles aan om de dienstverlening door te laten lopen. Daarbij nemen ze zorgvuldig alle maatregelen in acht, zoals het RIVM en de overheid hebben aangegeven.

Afvalbrengstation/milieustraat
De afvalbrengstations zijn open, maar het is er erg druk. HVC vraagt u geen afval brengen als u milde verkoudheidsklachten heeft. Voor ieders veiligheid laat HVC minder bezoekers tegelijkertijd toe om sociale afstand te garanderen. Stel uw bezoek uit om wachtrijen te voorkomen.

Inzameling oud papier
In enkele gemeenten assisteren vrijwilligers bij het ophalen van oud papier. Wanneer blijkt dat er veel vrijwilligers niet kunnen komen, kan het papier niet meer worden opgehaald. HVC probeert dit zoveel mogelijk op te vangen, maar kan dit niet garanderen. Dit is nog niet aan de hand, mocht hier sprake van zijn wordt dit aangegeven op de HVC website.

Veelgestelde vragen
De klantenservice van HVC is extra druk. U kunt helpen door niet te bellen, maar te mailen of het antwoord op uw vraag zelf op te zoeken op de website van HVC. Hier staan veelgestelde vragen en actuele informatie over de afvalinzameling van HVC.

Reageer op dit onderwerp