Maak kennis met thuistechnologie in de bibliotheek

STEDE BROEC – Er zijn een heleboel handige elektronische producten die direct zorgen voor meer gemak en veiligheid in uw woning. Gordijnen die vanzelf sluiten, lichten die vanzelf aanspringen bij beweging of via beeldbellen een kopje koffie drinken met een ver familielid. Domotica in huis, ofwel thuistechnologie , biedt oneindig veel mogelijkheden en vooral ook comfort. Met thuistechnologie kunt u eenvoudig voorkomen dat u op korte termijn zorg nodig heeft.

Technologiehuisje
Veertien van deze producten zijn samengebracht in het zogenoemde technologiehuisje dat in de bibliotheek in Stede Broec te vinden is. Speciaal getrainde vrijwilligers van het digiLAB kunnen er alles over vertellen en kunnen ook demonstreren hoe één en ander werkt. Maar niet alleen dat, ze kunnen u ook vertellen waar u bepaalde producten in de buurt kunt kopen.

DigiFIT 
Het onderdeel thuistechnologie krijgt  een plek in de wekelijkse activiteit DigiFIT. Dat is de opvolger van het voormalige inloopuur voor tablet- en e-bookgebruik. DigifFIT is er voor iedereen die vragen op digitaal gebied of die gewoon digitaal nog niet zo vaardig is. DigiFIT is vanaf 1 juli wekelijks te bezoeken in de bibliotheek van Stede Broec op donderdagmiddag van 14.00 tot 15.00 uur.

[signoff]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.