3.7 C
Enkhuizen
22 januari 2020 03:05
Enkhuizen Actueel

Algemeen

Lisa Steltenpool geeft derde boek Vegan Vibes uit

ENKHUIZEN – Gezond eten maar het liefste wel lekker en er ook nog eens goed van afvallen dat willen we allemaal wel maar blijkt niet zo eenvoudig als soms gezegd. Vlees en zuivel laten staan en puur gaan voor de vegetarische gerechten, vanaf vandaag wordt het allemaal een stukje gemakkelijker.

De van oorspronkelijk afkomstige Lisa Steltenpool geeft namelijk vandaag haar derde boek Vegan Vibes uit met daarin lekkere en gezonde maaltijden op vegetarische basis. Plantaardig eten is immers één van de effectiefste manieren om bij te dragen aan een betere wereld. Voor het produceren van een kilo rundvlees is er namelijk maar liefs 15.000 liter water nodig.

De van oorspronkelijk Enkhuizer diëtist Lisa Steltenpool laat je op toegankelijke wijze kennismaken met plantaardig eten en geeft je onderbouwde voedingsinformatie, praktische handvatten en een hele lading inspiratie om je eetpatroon op te fleuren. Pas wel op voor de bijwerkingen: het kan je zomaar creatiever en energieker maken!

De Vegan Vibes recepten van Lisa zijn ook te downloaden als app via de AndroidStore. Dus waarom nog langer wachten met gezonder te leven. als je vandaag al kun starten.  Begin vandaag nog en download de app of bestel het boek.

Reageer op dit onderwerp