Leuk,nuttig en leerzaam. De Baanbreker kan nog vrijwilligers gebruiken

ENKHUIZEN – Ben je op zoek naar leuk vrijwilligerswerk? De Baanbreker heeft op dit moment verschillende vrijwilligers vacatures beschikbaar.

-Voor onze meubelwerkplaats zoeken we een vrijwilliger met ervaring in houtbewerking (dinsdag) en een vrijwilliger met een schilders achtergrond.

– Er wordt gezocht naar een chauffeur voor cliënten vervoer in onze personenbus en het ophalen en wegbrengen van spulletjes voor onze kringloopwinkel.

– Voor de conceptstore/ galerie wordt er een vrijwilliger/ster voor de donderdagmiddag gezocht.

– Voor de eetgroep wordt er gezocht naar  een kok (1 x p. wk . of op invalbasis) om een warme maaltijd te bereiden voor de deelnemers.

-Voor de donderdagochtend is de Baanbreker op zoek naar een creatieve duizendpoot met ervaring in handwerken: haken, breien en naaien.

De Baanbreker is een stichting die niet kan bestaan zonder de hulp en inzet van vrijwilligers. Dankzij deze inzet is het mogelijk om zoveel en zulke leuke activiteiten aan te bieden voor mensen met een beperking. Nu veel van onze vaste vrijwilligers met vakantie zijn, is De Baanbreker op zoek naar mensen die het leuk vinden om in de zomermaanden te komen helpen. Wij zijn een leerwerkbedrijf met eigentijdse dagbesteding projecten en activiteiten.

Onder de doelgroep van de dagbesteding vallen mensen met een GGZ-achtergrond, mensen met een lichamelijke en/ of verstandelijke beperking en mensen met een lange afstand tot de arbeidsmarkt. Aanmelden kan telefonisch of via email: 0228-317416 of info@baanbrekerenkhuizen.nl
De Baanbreker | Harpstraat 3-5 | 1601GN Enkhuizen | www.baanbrekerenkhuizen.nl.