Enkhuizen Actueel

Foto aangeleverd

Branded content

Leddisplayexpert BV levert nieuwe led schermen aan Snippe Projecten.

Snippe Projecten is een heel nieuw project gestart genaamd Hyde park. Het is een ambitieuze nieuwe woonwijk in het hart van Europa. Wonen in Hyde Park staat voor zorgeloos leven. Het gaat hier om puur genieten. Premium wonen noemen we het.  Wilt u dat uw boodschappen thuis voor u klaar staan of dat uw kleren worden opgehaald en gestoomd? Dit kan allemaal worden geregeld.

In Hoofddorp is een showroom gebouwd waar 1 op 1 appartementen zijn gerealiseerd. U kunt hier alvast beleven hoe u zou kunnen wonen.

De showroom heeft onder andere ruimtes waar diverse onderaannemers hun assortiment presenteren. Wilt u geen standaard keuken of badkamer dan kan u hier in de showroom vele luxere opties bekijken.

Naast de keukens en badkamers zijn er ook ruimtes met vloeren en diverse interieurinrichting zoals banken.

Het is een 1 stop shop principe zodat u uw complete nieuwe woning kan inrichten.

Leddisplayexpert BV heeft in diverse ruimtes led schermen geplaatst. Met als uitblinker de 2 led schermen in de EDRA showroom. Hier staan 2 perfect Pro Pixel 3 led schermen. Door deze uiterst kleine pixel zijn deze led schermen zelfs van dichtbij scherp. Het gaat hier om 2 led schermen. 1 led scherm is 96 x 288 cm en het andere led scherm is 192 x 288 cm. Hierop worden de prachtige producten van EDRA getoond.

De showroom van Hyde Park is gevestigd aan de planetenweg 5 in Hoofddorp. De showroom van Leddisplayexpert BV is gevestigd aan de Weidehek 32E in Breda.

Reageer op dit onderwerp

Uw banner hier?Uw banner hier?