Kookcafé voor kinderen in de Bonte Veer

ENKHUIZEN – Het welzijnswerk en vrijwilligers van Welwonen organiseren op donderdagmiddag 24 oktober vanaf 14.00 uur weer een Kinderkookcafé in wijkcentrum en eetcafé de Bonte Veer. Het is voor kinderen van 8 tot 12 jaar en het kost € 5,00 per persoon. Aanmelden kan tot en met 17 oktober via www.welwonen.nu. Vol is vol.

De kinderen gaan samen met kok Edwin, zijn collega’s, cliënten en begeleiders van Leekerweide en vrijwilligers van de Bonte Veer een lekkere gezonde maaltijd maken.

Om 17.00 uur genieten ze van een door henzelf gemaakt diner, eventueel samen met hun familie. Het diner is rond 19.30 uur afgelopen.

Voor € 5,00 krijgen de kinderen ’s middags limonade en ’s avonds eten. Volwassen familieleden betalen € 7,00 per persoon voor het diner. Kinderen tot 2 jaar mogen gratis mee-eten en voor broers en zussen tot 12 jaar is het diner € 5,00. Eventuele drankjes bij het avondeten zijn niet inbegrepen.

Aanmelden
Dit kan via het inschrijfformulier op www.welwonen.nu. Er is plaats voor maximaal 24 kinderen. Wilt u met meer dan twee familieleden komen eten, bel dan even met Margreet Loots op 06-83105595 of er nog voldoende plek is. De Bonte Veer vindt u op Wielewaal 1 in Enkhuizen.

[signoff]

Reageer op dit onderwerp