Kom 11 oktober binnen kijken bij Vrijwilligerspunt!

ENKHUIZEN – Op 11 oktober zetten wij onze deuren open! Van 7 tot en met 12 oktober zijn namelijk de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen en kun je bij Westfriese bedrijven een kijkje achter de voordeur nemen. Ook bij ons! Wij doen het alleen ietsje anders: wij organiseren een gezellige én educatieve vrijwilligersmarkt samen met nog 20 organisaties. En: iedereen is welkom!

Wij toveren ons pand aan de Maelsonstraat 20 helemaal om tot een markt, inclusief marktkramen. Ongeveer 20 organisaties uit verschillende sectoren, laten zien wat ze voor leuk vrijwilligerswerk te bieden hebben. Zo komt o.a. Het Postkantoor, Inloophuis Pisa, VrijwilligersNH, de Omring en Westfriese Bibliotheken. Uiteraard kunnen wij je informeren over het enorme gevarieerde vacatureaanbod dat wij op onze vacaturebank hebben staan. Misschien vind je wel gelijk de vrijwilligersklus die helemaal bij je past! Wij helpen namelijk mee zoeken en vinden!

Workshops en lezingen

Daarnaast kun je proeven van de verschillende workshops die Vrijwilligerspunt biedt. Zoals een workshop over hoe je een succesvol initiatief start als organisatie en hoe je vrijwilliger wordt. Ook enkele van de aanwezige organisaties geven workshops en lezingen waar je je voor kunt inschrijven. Interessant en leerzaam voor vrijwilligers én organisaties! Hou onze website, www.vrijwilligerspunt.com, in de gaten voor meer informatie!

Save the date!

Je leest het: het wordt een dag van ontmoeten, leren, netwerken en vinden! Dus houd vrijdag 11 oktober alvast vrij van 10.00 uur tot 15.00 uur, voor de Vrijwilligersmarkt bij Vrijwilligerspunt.

[signoff]

Reageer op dit onderwerp