Kijkje achter de schermen “Directeur voor één dag” bij Incotec

ENKHUIZEN – “Directeur voor één dag” en hierbij een kijkje achter de schermen die normaal voor de meeste mensen verborgen blijven. Anzar Roshkani kreeg bij Incotec de unieke kans om voor één dag de functie van Managing Director Operations te ervaren, de functie die normaal in de verantwoordelijkheid ligt van Han Botterhuis.

Dat dit een unieke kans was voor Anzar Roshkani blijkt wel uit het feit dat er slechts vijftien plekken beschikbaar waren bij vijftien verschillende Nederlandse topbedrijven in de sector. Er moest uit een grote groep aanmeldingen een selectie gemaakt worden van de tien studenten die volgens HortiHeroes hier de meeste motivatie voor hadden.

Het project “Directeur voor één dag” was vooralsnog éénmalig voor Incotec, onbekend is nog of het een vervolg zal krijgen in komende jaren. Incotec was door Seed Valley benaderd om mee te werken aan het project dat werd geïnitieerd vanuit HortiHeroes en bedoeld is om jong talend enthousiast te maken voor de sector waarin Incotec actief is.

Woordvoerder Marion Smorgenburg laat aan Enkhuizen Actueel weten “Wij vonden het heel leuk om aan mee te werken. Voor ons leuk en verfrissend, de student geeft het inzicht in een sector die hij of zij niet kent en hopelijk inspiratie, kortom: het mes snijdt aan twee kanten“.

[signoff]

Reageer op dit onderwerp