Karsten Travelstore Outdoor Tentenshow in Blokker!

Ga je kamperen deze zomer? Kom dan naar de Outdoor Tentenshow in Blokker! Tijdens het weekend van 18 en 19 mei zetten wij daar onze nieuwste collectie tenten op in het groene gras van MAK.

Voor de gelegenheid mogen we het natuurpark omtoveren tot kampeerterrein met een tentenshow van meer dan veertig tenten van verschillende merken en formaten.

Groene omgeving

In de weides achter de Kijkboerderij vind je een groot aantal tenten uit de nieuwste collecties van merken als BardaniOutwell en Safarica. Bezoekers kunnen zo in alle rust de tenten van binnen en buiten bekijken in een natuurlijke omgeving. Ook kun je beoordelen of de leefruimte en slaapruimte ruim genoeg zijn en afwerking en materialen naar het zin.

De collectie is zeer uitgebreid: van bijzettenten, tunneltenten, koepeltenten, grote tenten, kleine tenten en lichtgewicht tenten tot opblaasbare tenten. Familietenten voor grote gezinnen tot 7 personen of kleinere tot 3. Polyester tenten, polykatoen of volledig katoen. We vertellen met alle liefde meer over de voor- en nadelen van elk type!

Kinderactiviteiten

Naast de tenten is er voor de kinderen ook genoeg leuks te zien en beleven. Zij kunnen konijntjes bewonderen in de Kijkboerderij en spelen in de natuurspeeltuin of op het springkussen. Het is natuurlijk ook leuk om samen de collectie gezinstenten uit te testen en met z’n allen alvast in de kampeerstemming te komen! Even bijkomen van buiten? Dat kan in het MAK Café onder het genot van een kop koffie, thee, mollensap, chocolademelk of een heerlijk ijsje. In het seizoen wordt er taart verkocht, vaak gebakken met fruit uit eigen boomgaard. Of een fijne tosti of een lekker broodje! Karsten Travelstore is trots sponsor van MAK Blokweer, Theater van het Landschap.

Zaterdag 18 mei (10 – 17 uur) en zondag 19 mei (12 – 17 uur) bij MAK Blokweer, Kloosterhout 1-2, Blokker. Toegang is gratis.

Showroom

Is de keuze je nog niet reuze genoeg? Bezoek dan onze Showroom aan De Oude Veiling in Zwaag! Daar vind je naast bovenstaand assortiment ook onze collectie Bus- en campertentenvoortenten; oppomptenten; pop-up tenten, vis-a-vis tenten, trekkerstenten, party tentenschuurtentenbijzettentenlichtgewicht tenten, festivaltenten en strandtenten van uiteenlopende merken als Doréma, Eureka, Kelty en natuurlijk onze eigen Karsten Tenten.

[signoff]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.