Enkhuizen Actueel
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Voorlichtingsavond Schildklier Dijklander Ziekenhuis

26 maart om 09:00 - 21:30

HOORN – Het Dijklander Ziekenhuis verzorgt op donderdagavond 26 maart 2020 samen Schildklier Organisatie Nederland (SON) een informatieavond. De avond is met name bedoeld voor mensen met een te snel werkende schildklier (hyperthyreoïdie). Er wordt specifiek ingegaan op behandeling van hyperthyreoïdie met radio actief jodium.

Tijdens de avond spreekt dr. Maaike de Fost, internist-endocrinoloog van het Dijklander Ziekenhuis, over de oorzaak, klachten en diagnose van hyperthyreoïdie. Daarnaast geeft Erik-Jan Verburg, internist-endocrinoloog van het Dijklander Ziekenhuis een presentatie over soorten behandeling bij hyperthyreoïdie. Een van de mogelijkheden is behandeling met radio actief jodium. Reiny Kooistra is nucleair geneeskundige bij het Dijklander Ziekenhuis zal tijdens deze avond hier meer over vertellen.

De voorlichtingsavond wordt gehouden in vergaderzaal C van het Dijklander Ziekenhuis in Purmerend. Het inhoudelijke gedeelte start om 19.30 uur en wordt om 21.30 uur afgesloten.

e zaal is geopend vanaf 19.00 uur.

Aanmelden

Wilt u erbij zijn op 26 maart? U bent van harte welkom! U kunt zich aanmelden via SON door op hun website www.schildklier.nl  te klikken op Agenda. Hier vindt u een aanmeldformulier. Doe dit het liefst vóór 19 maart.

Gegevens

Datum:
26 maart
Tijd:
09:00 - 21:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,

Organisator

Dijklander Ziekenhuis
Telefoon:
0229 - 257 257
E-mail:
patientenservicepunt@dijklander.nl
Website:
https://www.dijklander.nl/

Locatie

Dijklander Ziekenhuis
Maelsonstraat 3
Hoorn, 1624 NP
+ Google Maps
Telefoon:
0229 - 257 257
Website:
https://www.dijklander.nl/