4.5 C
Enkhuizen
18 november 2019 00:26
Enkhuizen Actueel
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Poppentheater Koekla – Spookje (4+)

23 oktober om 15:00 - 16:30

€10

ENKHUIZEN – Donderdag 23 oktober nemen wij voor de kleintjes, de handpop Thijs in huis met zijn grote angst, het Spookje! Spookje gaat over Thijs, die maar niet wil slapen omdat hij bang is voor spoken. Je weet maar nooit wat je in het donker tegen kunt komen.

Maar als hij dan een klein Spookje ontmoet, blijkt dat niet eng te zijn. En wanneer hij met hem mee gaat naar zijn grote kasteel, om met de draak vechten, ziet hij daar een klein meisje. Dat lijkt wel zijn vriendinnetje Roosje. Lukt het Thijs om haar wakker te krijgen? Deze fantasievolle voorstelling is geïnspireerd op het sprookje Doornroosje. ‘Het Spookje’ is zeer geschikt als familievoorstelling. 

Een recensie van de schoolvoorstellingen van het Spookje voor Bureau Babel, oktober 2017.
”Vandaag hebben de kleuters en hun leerkrachten weer ontzettend genoten van jullie fantastische voorstelling! Dit keer keken wij naar een nieuwe voorstelling van jullie: Het Spookje. Wat een kwaliteit op alle gebieden: De uitvoering weer zo professioneel, de teksten precies goed, de muziek zo mooi samengesteld, de spanningsbogen goed afgewisseld, het verhaal. Het was ronduit weer geweldig! Bedankt en graag tot ziens op Het Bossche Broek”. Marjolein Kremers leerkracht van groep 1,2 en 3 Bossche Broek Centrum.

Gegevens

Datum:
23 oktober
Tijd:
15:00 - 16:30
Kosten:
€10
Evenement Tags:
, ,
Website:
www.drom.nl

Organisator

Cultureel Centrum de Drommedaris
Telefoon:
0228 312 076
E-mail:
info@drom.nl
Website:
http://www.drom.nl/

Locatie

Drommedaris
Paktuinen 1
Enkhuizen, Noord Holland 1601 GD Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0228 312 076
Website:
www.drom.nl