5 C
Enkhuizen
10 december 2019 03:31
Enkhuizen Actueel
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

MK de Manvan – Gek van paarden

22 november om 20:30 - 23:00

Uitverkocht

ENKHUIZEN – Tot grote verrassing van de pasgetrouwde zakenman MK de Manvan bleek zijn charmante echtgenote gek van paarden.

Hij was in een hippisch huwelijk terecht gekomen! Sindsdien brengt hij alle vrije uurtjes door met grote en kleinere hinnikende dieren, assisteert hij op wedstrijden waar hij werkelijk niets van begrijpt, doet hij zijn best om het ‘paardenjargon’ ooit te beheersen en hoopt hij eens, ondanks menige blauwe plek en pijnlijke spier, het rijden op deze edele dieren ook onder de knie te krijgen.

Zijn spaarrekening geeft een neerwaartse spiraal aan terwijl hij zich afvraagt hoe het kan dat er steeds meer zadels, trailers en paarden op zijn erf verschijnen. Gék van paarden wordt MK de Manvan, maar met geheven hoofd en de neus dicht (tijdens het uitmesten van de stallen) weet hij zich een weg te banen in de wereld van de paardenliefhebbers.

Over zijn belevenissen schrijft hij als MK de Manvan al jaren hilarische columns voor paardenmagazines in binnen- en buitenland, waarbij hij paardenvrouwen een spiegel voorhoudt en hun echtgenoten hoop geeft. MK de Manvan brengt een nieuw genre: paardencabaret.

Hij vertelt droog en komisch hoe hij het hoofd probeert te bieden aan de paardenperikelen van zijn vrouw en brengt op uiterst muzikale wijze prachtige songs over een leven met paarden ten gehore.

  • De Drom
  • 22 november

Gegevens

Datum:
22 november
Tijd:
20:30 - 23:00
Kosten:
Uitverkocht
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,

Organisator

Cultureel Centrum de Drommedaris
Telefoon:
0228 312 076
E-mail:
info@drom.nl
Website:
http://www.drom.nl/

Locatie

Dromcafé
Paktuinen 1
Enkhuizen, 1671 GD
+ Google Maps
Telefoon:
0228 312 076
Website:
http://www.drom.nl/