4.4 C
Enkhuizen
13 december 2019 01:07
Enkhuizen Actueel
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Miniconcerten Zuiderzeemuseum

24 november om 12:00 - 13:30

Kosten: €5,

ENKHUIZEN – Het Zuiderzeemuseum organiseert ook dit jaar weer miniconcerten in het atrium van het binnenmuseum.

Deze kleine, intieme concerten vinden plaats op verschillende zondagen in de periode tot en met 29 maart 2020. De miniconcerten starten om 12.00 uur, duren anderhalf uur en zijn gratis toegankelijk voor alle bezoekers van het Zuiderzeemuseum.

Ook deze nieuwe serie bestaat weer uit een heel afwisselend muziekaanbod dat tot stand kwam in samenwerking met de GitaarSalon en producent Zeegers Postma. Bijzonderheid: alle optredens zijn akoestisch; ze worden uitgevoerd zonder versterker.

Zondag 24 november
Brewed by Women is een jonge ‘Cross-over band’ met Amsterdam als thuisbasis. De band bestaat uit Charlie Richardson Smith op gitaar, Daniel Lee op viool en Banjamin de Boer als bassist en zanger.

Het repertoire van Brewed by Women reikt van Bach tot de Eurythmics en van Keltische Chants via Dubstep en Bluegrass tot Dowland, en de muziek wordt vertolkt met een aromatische nasmaak vanuit het Franse Impressionisme.

Klinkt het wat vaag? Kom gewoon luisteren en ontdek dat deze zwierige omschrijving zijn weerslag vindt in een boeiende, muzikale show die alles laat zien en horen wat muziek uiteindelijk te bieden heeft. Alle drie de bandleden studeerden aan klassieke afdelingen van verschillende conservatoria in Europa.

Brewed by Women bestaat uit drie bevlogen musici die heel graag hun verhaal met u delen!

Gegevens

Datum:
24 november
Tijd:
12:00 - 13:30
Kosten:
Kosten: €5,
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Organisator

Zuiderzeemuseum
Telefoon:
0228 351 111
E-mail:
info@zuiderzeemuseum.nl
Website:
http://www.zuiderzeemuseum.nl/

Locatie

Zuiderzeemuseum
Wierdijk 17
Enkhuizen, 1601 LA
+ Google Maps
Telefoon:
0228 351 111
Website:
http://www.zuiderzeemuseum.nl/