Enkhuizen Actueel

Vakleerkracht Gym Meriam Groot met haar dochter.

Algemeen

Jong en oud(ers) bewegen online met Team Sportservice

ENKHUIZEN – Team Sportservice brengt jong en oud in beweging. Ook digitaal! Nu het niet mogelijk is om elkaar fysiek te ontmoeten, hebben de vakleerkrachten en buurtsportcoaches beweeg challenges ontwikkeld die online te volgen zijn. Via het YouTube kanaal van Team Sportservice West-Friesland kun je direct aan de slag.

Alternatief beweegprogramma

Nu alle beweegactiviteiten van Team Sportservice vanwege de maatregelen tegen het COVID-19 virus zijn afgelast, betekent het dat zij het reguliere aanbod moeten aanpassen. Rosa Schouten, buurtsportcoach: ‘Omdat het juist nu van het grootste belang is dat men zo gezond mogelijk en fit blijft, heeft Team Sportservice gezocht naar beweegalternatieven’. Zo zijn er challenges ontwikkeld voor jongeren. Zij worden 5 dagen per week door een vakleerkracht gym uit de regio uitgedaagd om mee te doen aan diverse uitdagende opdrachten. Voor de senioren en ouders met kinderen zijn er twee keer per week oefeningen te volgen. Tevens hebben de deelnemers aan de senioren fitnesslessen ook per post en mail beweeglessen ontvangen, waarmee de instructeurs hopen hun deelnemers in beweging te houden.

Filmpjes via YouTube en Facebook

Team Sportservice Zaanstreek-Waterland en Team Sportservice West- Friesland zijn buurregio’s van elkaar. Diverse initiatieven worden gezamenlijk opgepakt. Het YouTube kanaal is daar een voorbeeld van. De  beweegchallenges zijn te vinden op ons YouTube kanaal: Team Sportservice West-Friesland & Team Sportservice Zaanstreek-Waterland. De updates zijn te volgen via onze Facebookkanaal (facebook.com/sportservicewestfriesland).

Kijk voor een volledig overzicht van ons beweegaanbod op onze website www.teamsportservice.nl/westfriesland.

Reageer op dit onderwerp

Uw banner hier?Uw banner hier?