Jenny Sings in de Cultuurschuur Wieringerwerf

WIERINGERWERF – Wederom een zondagmiddagconcert; een heerlijk moment om richting Cultuurschuur te gaan en te genieten van mooie muziek. En dat krijgen we zondag 10 februari van “Jenny Sings”. Jazzy, een beetje blues, mooie ballads en popsongs.

Jenny neemt haar publiek mee op reis door muzikale jaren tijdens een programma vol afwisseling. Ze laat mensen lachen tussen haar liedjes, maar weet hen ook te ontroeren door haar prachtige stem. Jenny treedt op in theaters, verzorgt huiskamerconcerten, maar deze keer staat ze op het podium van de Theaterzaal in de Cultuurschuur.

Met liedjes van Billy Holliday tot Neil Diamond, van Diana Krall tot Caro Emerald, van Het Dorp tot Gute Nacht Freunden, van The Way We Were tot One Moment In Time en nog véél meer. Ze is van alle muzikale markten thuis en een optreden van Jenny doet iets met je, want: “Zingen doe je met je hart.”

Het optreden vindt plaats in de Theaterzaal van de Cultuurschuur aan het Loggersplein 1 te Wieringerwerf. De aanvang op zondagmiddag 10 februari is om 15.00 uur. Entree is € 10,00 en reserveren is niet nodig.

Zie ook www.cultureleraad-wieringermeer.nl

[signoff]

Reageer op dit onderwerp