Incotec schenkt aandacht aan balans tijdens de Week van de Werkstress

ENKHUIZEN – Incotec besteedt voor het derde jaar op rij aandacht aan de Week van de Werkstress. Deze actieweek lijkt dit jaar actueler dan ooit. Breed in de samenleving is er zorg over de impact die corona, zowel mentaal als fysiek, heeft op mensen. Reden voor Incotec om opnieuw vol in te zetten op Week van de Werkstress, waarbij het tema balans centraal staat.

Incotec organiseert diverse activiteiten om bewustzijn voor dit probleem te creëren en te helpen bij oplossingen. Leidinggevenden worden via een interactieve webinar getraind in leidinggeven in deze tijd, waarbij de zorg voor het welzijn van medewerkers nog meer dan anders centraal staat. Daarnaast zijn er verschillende andere activiteiten voor alle medewerkers.

Zo is er op maandag 16 en woensdag 18 november een online energizer sessie onder de titel Fun & Friends, gegeven door Gea Peper van het HappinessBureau. De subtitel van deze sessie luidt: In een half uurtje weer een brandend vuurtje. Gea Peper verzorgt ook de workshop Vitaal thuiswerken waarin het draait om praktische tips en inspiratie om het thuiswerken zo plezierig mogelijk en in goede gezondheid vol te houden.

Op woensdag 18 november is er de webinar Mentaal fit door coronatijd, verzorgd door Wendy Roozendaal, arbeids- & organisatiepsycholoog & sportpsycholoog. Ook hier veel praktische tips die helpen om de mentale fitheid te vergroten.

Op donderdag 19 november gaan 70 mensen aan de slag met de Global Challenge, een vitaliteitsprogramma waarin mensen worden gestimuleerd om, samen met een team, hun gezondheid te behouden of te verbeteren met onder meer 10.000 stappen per dag. De vrijdag staat in het teken van het volgen van diverse interne trainingen op het gebied van werkstress en welzijn.

Reageer op dit onderwerp