In beeld: Sprookjeswonderland is open “Het is hier genieten als een VIP”

ENKHUIZEN – Na twee maanden vertraging en een gemiste voorjaarsvakantie met mooie dagen is het dan toch eindelijk weer zover. Sprookjeswonderland is weer open en zichtbaar genietende kinderen dartelen over het park en vermaken zich in de attracties.

Om de veiligheid van personeel en bezoekers te waarborgen gaan er voorlopig maximaal vierhonderd kaarten per dag over de toonbank welke online gereserveerd dienen te worden en houdt het attractiepark zich verder aan het protocol van de club van 11. Met dit aantal bezoekers dat in een later stadium als alles goed verloopt opgeschaald zal worden ziet het park er vooralsnog rustig uit voor de bezoeker.
(Tekst loopt door onder foto’s)

Het is hier genieten als een VIP” weet een vader met twee kinderen aan Enkhuizen Actueel te vertellen, “we lopen lekker rustig en hoeven nergens in de wacht te staan”. Ook de aangebrachte veiligheid voorzieningen vinden de bezoekers prima geregeld, op vragen hierover van Enkhuizen Actueel laten alle bezoekers weten prima tevreden te zijn over de aangegeven looproutes, afstand markeringen en flesjes met ontsmettingsmiddel om de handen te reinigen na het bezoeken van een attractie.
(Tekst loopt door onder foto’s)

 

Dat het personeel van het park niet stil heeft gezeten tijdens de Corona lockdown mag duidelijk zijn, keurig aangelegde perken en bloemenbakken maar het park een waar genot om in rond te lopen. In combinatie met alle blij ronddartelende kinderen mag dit gerust als een zeer geslaagde eerste openingsdag van het Sprookjeswonderland genoemd worden.