[IN BEELD] Honderden kinderen betoveren de boom in Sprookjeswinterland

ENKHUIZEN – Na een jaar wachten was het vandaag dan eindelijk weer zover. Sprookjeswonderland is omgetoverd in Sprookjeswinterland en honderden kinderen stonden vandaag rond 16:00 klaar om de vijftien meter hoge kerstboom van het park gezamenlijk om te toveren in een lichtparadijs.

Ondanks kou, harde wind en stevige buien zijn er vandaag bijna 500 mensen op het Sprookjeswinterland af gekomen om de betovering mee te maken. Na de eerste keer betoveren van de boom ging er iets fout en viel de verlichting weer uit doordat er één van de kinderen bij was die de toverspreuk verkeerd had opgezegd. Echter kwam dat na een paar keer oefenen helemaal goed en was de metamorfose van het park compleet.

Het hele park is voorzien van prachtige winterse sferen met duizenden lichtjes en honderden lantaarntjes wat alles nog magischer maakt. Wederom een attractie waar Enkhuizen trots op kan zijn.

Sprookjeswinterland is weer te bezoeken op 14 en 15 december en van 21 december 2019 tot en met 5 januari 2020. Wij zijn dan dagelijks geopend van 11.00 uur tot 18.30 uur. Let op: op 25 december en op 1 januari is het park gesloten en op 24 en 31 december is het park geopend tot 17.00 uur!

[signoff]

Reageer op dit onderwerp