Enkhuizen Actueel

Foto: Welwonen

Algemeen Bijeenkomsten Workshops

In beeld: Gezellige middag en lekker eten bij het kinderkookcafé

ENKHUIZEN – Net als vorig jaar tijdens de herfstvakantie werd er ook dit jaar weer “Het kinder kookcafé” gehouden in de Bonte veer. Een gezellige en leerzame middag met lekker samen met de rest van de familie als finale klapper.

De kinderen in de leeftijdscategorie van 8 tot 12 jaar konden onder deskundige leiding van kok Edwin en zijn collega’s, cliënten en begeleiders van Leekerweide de hele middag aan de kokkerel om gezamenlijk een boel lekkere hapjes te bereiden.
(Tekst loopt door onder fotoserie)

Foto: WelwonenFoto: WelwonenFoto: WelwonenFoto: WelwonenFoto: WelwonenFoto: Welwonen

Nadat alle lekkernijen gereed waren en de tafels in de Bonte Veer van het nodige serviesgoed en bestek waren voorzien konden rond 17:00 de familieleden van de kinderen aanschuiven om zich samen tegoed te doen aan alles wat de kinderen in de loop van de middag gemaakt hebben. Ook dit jaar wat het Kinderkookcafé weer net zo’n succes als vorig jaar en zat de Bonte Veer vol met trotse ouder die zich overal aan te goed deden.

Als je ook mee wilt doen met het kookcafé zul je nog even geduld moeten hebben, de volgende editie zal in de herfstvakantie van 2020 worden gehouden.

 

Reageer op dit onderwerp