6.4 C
Enkhuizen
28 februari 2020 15:38
Enkhuizen Actueel

Foto: Wim Langbroek

Algemeen

In beeld: “Dit ben ik” opening expositie galerie onopgemerkte schatten

ENKHUIZEN – Vanmiddag om 14:00 uur was de opening van de nieuwe expositie “Dit ben ik” bij Onopgemerkte Schatten. De expositie die duurt tot 18 april 2020 is volledig gewijd aan de kunstenaars van de Baanbreker.

Door middel van foto’s met korte teksten over zichzelf en hun werkwijze laten de kunstenaars een stukje van hunzelf zien naast het werk dat ze gemaakt hebben. U kunt dus kennismaken met de kunstenaar achter de kunst. De kunst zelf bestaat uit vele verschillende soorten en vormen van kunst waarbij allerhande materialen gebruikt zijn.

Van zelf gehaakt figuren en knuffelbeesten tot mooie artistieke schilderijen en beelden die gemaakt zijn van materiaal dat er op het moment van creativiteit voor handen was.Onopgemerkte Schatten is onderdeel van leerwerkbedrijf De Baanbreker. Kunstenaars met een kwetsbaarheid en/of handicap krijgen via Onopgemerkte Schatten een podium voor hun kunstwerken (Tekst loopt door onder fotoserie).

Foto: Wim LangbroekFoto: Wim LangbroekFoto: Wim LangbroekFoto: Wim LangbroekFoto: Wim LangbroekFoto: Wim LangbroekFoto: Wim LangbroekFoto: Wim LangbroekFoto: Wim LangbroekFoto: Wim LangbroekFoto: Wim LangbroekFoto: Wim Langbroek

De kunstenaars die deze periode exposeren zijn: Trudy Quakernaat – Marcel de Jong  – Piet Buijsman – Karin den Ouden – Bernard van den Bos – Madeleine Soute – Corry Jorritsma  – Yvonne Haker – Minsy Moon Art (Jojanneke Steijger) – Tineke Sminia – Remco Sterk – Betty Vlaar – Bert van Baar – Marjo Moerman-Glas – John Wallaart – Yvonne Haker – Dirk-Jan Griekspoor – Eric Stavenuiter

De expositie is ware mix  van alles dat er maar zelf te verzinnen is en op moment van inspiratie wordt aangeleverd door gedachten en aan materialen. Alles handgemaakt en uniek, van elk stukje kunst is er geen tweede op de wereld te vinden.

Openingstijden
Dinsdag t/m zaterdag van 10.00 – 17.00 uur
Onopgemerkte Schatten Venedie 6 | 1601 HB Enkhuizen | 0228-324574 | www.onopgemerkteschatten.nl

Reageer op dit onderwerp