Illona zoekt een tijdelijk onderkomen voor haar lieve Dobberman

ENKHUIZEN – Ziet u het wel zitten om een lieve Dobberman reu van vier jaar voorlopig op te vangen? Een goed tehuis voor deze trouwe viervoeter voor de tijd dat hij het nodig heeft, laat het dan zo snel mogelijk weten.

Macho een hele lieve Dobberman reu en kan door omstandigheden even niet bij zijn baasje Illona wonen. Illona had eigenlijk al geweldige mensen gevonden die Macho tijdelijk wilde opnemen totdat hij weer terug kon naar zijn eigen huis maar helaas hebben die nu ook met privé omstandigheden te maken waardoor dit niet meer gaat.

Illona is met spoed op zoek naar een hondenliefhebber waar Macho voorlopig even kan blijven, Macho gaat goed om met andere honden maar ziet katten liever niet in zijn buurt verschijnen. Hij is vriendelijk en rustig en gaat lief met grote en kleine kinderen om. Wel gebruikt Macho wat medicatie voor zijn heupen, waardoor hij geen trappen mag lopen.

Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over de tijdelijke opvang van Macho, geef dan gerust even een belletje naar Illona (06-29388880). Ze zit met smart te wachten op uw bericht.

[signoff]