Huurdersstichting Bloemenbuurt komt met eigen wijkkrant

ENKHUIZEN – Vers van de pers en heet van de naald, dat zijn de artikelen die te vinden zijn in de eigen wijkkrant die de Huurdersstichting Bloemenbuurt in het leven heeft geroepen.

Een heuse papieren versie van een eigen wijkkrant voor de bewoners van de Bloemenbuurt is er vandaag voor het eerst op de mat gevallen in de Bloemenbuurt. Een acht pagina tellende wijkkrant met nieuws en informatie omtrent alles wat er in de wijk gebeurt en wat er met de wijk te maken heeft. Vanwege verschillende omstandigheden was de uitgave van dit eerste exemplaar wat vertraagd maar eindelijk was het dan zover en heeft iedereen de krant inmiddels ontvangen.

Verschillende onderwerpen komen in de eerste editie aan het licht, zoals bijvoorbeeld de rechtszaak tegen Welwonen die de Huurdersstichting niet meer als gesprekspartner wil erkennen, de Leegstand vergunningen die de gemeente al sinds 2017 verleent, bodem onderzoek in de wijk n.a.v. eventuele verontreiniging maar ook huishoudelijke mededelingen omtrent de wijk en een leuke rebus en kleurplaat.

De buurtkrant is van alle markten thuis als het gaat om gebeurtenissen in de Bloemenbuurt, als u voor de volgende editie tips en/of opmerkingen heeft dan kunt u deze insturen via het contactformulier van de stichting.

Ook is er gedacht aan de mensen die niet in de Bloemenbuurt wonen maar toch graag van alle ins- en outs uit het volksbuurtje op de hoogte willen blijven. De digitale versie van de buurtkrant is namelijk ook te gewoon te downloaden als .pdf document.