Horizon college: ‘geen lessen op locaties’

Het directieteam heeft besloten om vanaf morgen, maandag 16 maart tot en met dinsdag 31 maart, geen lessen te verzorgen op de locaties in Alkmaar, Heerhugowaard, Hoorn en Purmerend. We zetten alles in het werk om studieachterstand bij studenten te voorkomen en examinering mogelijk te maken.

Bij ons besluit waren twee dingen belangrijk:

  • de gezondheid van onze studenten, medewerkers en indirect hun naasten
  • de voortgang en kwaliteit van het onderwijs

Wat betekent dit voor jou?

  • Examens gaan door tenzij je hoort dat dit niet het geval is.
  • We stellen alles in het werk om studieachterstand te voorkomen en gaan, waar mogelijk, online lessen aanbieden. Hierover krijg je zo snel mogelijk bericht. Houd je HC-mail daarom goed in de gaten. Via je mentor word je hierover ingelicht.
  • Ben je momenteel op stage en biedt jouw leerbedrijf de mogelijkheid om je stage te vervolgen, dan kun je jouw stage gewoon vervolgen. Als het leerbedrijf aangeeft dat studenten uit voorzorg niet welkom zijn, dan respecteren we dat.
  • Houd je verder aan de eerder uitgegeven richtlijnen voor ziek melden: informeer de school (OSB) en je stageadres.

We begrijpen dat er bij jou vragen zullen zijn omtrent je studie. Deze kun je stellen aan je mentor.

Wij volgen de landelijke richtlijnen en vragen jullie dat ook te doen. Check de algemene website van het RIVM: www.rivm.nl en onze website voor actuele informatie. We zullen je ook via de HC-mail berichten sturen. Alle andere vragen of opmerkingen die je hebt kun je kwijt via het corona-crisisteam (telefoonnummer 072-5476363 en/of email corona@horizoncollege.nl).

Uiteraard hopen we dat je in goede gezondheid bent en blijft en dat we met dit besluit er samen voor zorgen dat het coronavirus zich niet verder kan verspreiden.

Reageer op dit onderwerp