Enkhuizen Actueel

Hagelnieuwe Gazelle Miss Grace, klaar om cadeau te doen

Algemeen Politie

Hondsbrutale fietsendiefstal uit tuinhuisje “de dieven handelen op bestelling”

ENKHUIZEN – Wederom een fietsendiefstal in Enkhuizen, deze maal niet vanaf de stationsstalling of de stalling aan de van Bleiswijkstraat maar gewoon hondsbrutaal bij de bewoner vanuit het tuinhuis. Volgens de eigenaar moet dit een gerichte actie zijn geweest en geen gelegenheidsdiefstal.

Eigenaar Sebastian en zijn vrouw Zohreh kunnen hier erg boos om worden bevatten het niet. Volgens Sebastian is deze keer gewoon op bestelling gehandeld, “die dieven wisten exact welke fiets ze wilde hebben dat kan niet anders“. De fiets is een zwarte “Miss Grace” van het merk Gazelle en amper twee maanden oud.

Sebastian weet te vertellen “Onze tuin is er niet 1 waar je zo even doorheen loopt. Grind op het pad. Een hek…….Een hond…..Hoe krijgen ze het voor elkaar“.  Ook heeft hij het idee dat zijn kinderen en vrouw gewoon in de gaten zijn gehouden om op het juiste moment te kunnen toeslaan. Precies op het moment dat de kinderen naar boven zijn  gegaan en het beneden in de woning rustig is zijn de dieven het tuinhuisje binnen gedrongen en hebben de hagelnieuwe fiets meegenomen. “Mijn fiets stond er overigens als enigste “niet op slot” naast. Deze stond er gewoon naast……….Ze wisten dus echt welke ze wilden hebben

De diefstal die maandagavond gepleegd moet tussen 20:30 en 21:00 uur is wellicht door mensen in de buurt opgemerkt. Misschien iemand die net zijn hond aan het uitlaten was en wat vreemds zag? Een ieder die iets gezien heeft wordt gevraagd om zich te melden. Dit kan via onze redactie of rechtstreeks via de politie. Wij zullen ervoor zorgen dat uw bericht (indien gewenst anoniem) bij de gedupeerde terecht komt.

Op de foto de fiets enkele maanden terug, door de kinderen op en top versierd om aan hun moeder cadeau te doen voor haar verjaardag.

Reageer op dit onderwerp

Uw banner hier?Uw banner hier?