Homebass keert voor de derde keer terug naar Poppodium Cayen

ENKHUIZEN – Hét drum & bass feest uit de regio keert op de eerste dag van de lente (zaterdag 21 maart) terug naar Poppodium Cayen in Enkhuizen. Na de eerste twee succesvolle edities gaat de organisatie nog groter uitpakken. Net als bij de voorgaande edities wordt ook nu samengewerkt met talentvolle DJ’s en is de ruimte weer bijzonder gedecoreerd.

Voor de echte drum & bass liefhebbers is dit een feest dat je niet mag missen. Gevarieerde sets en snelle mixen zorgen ervoor dat je de hele avond kunt genieten. Of je nou houdt van liquid, neurofunk, deep, dubstep en riddim, alles is aanwezig! Naast het vaste DJ collectief van Homebass staat ook weer een aantal grote namen op de line-up. Met Yue (Liquicity), Basement Soundsystem en The Audio Killers belooft het een speciale editie te worden.

Homebass is opgezet door vier vrienden uit Enkhuizen die samen een passie voor het Drum & Bass-genre delen. Zij begonnen op hetzelfde moment met het draaien van deze muziekstijl op huisfeestjes, waar een strijkplank als draaitafel gebruikt werd. Samen vormden zij het DJ-collectief Strijkplank Soundsystem. Vrij snel daarna ontstond het idee om deze muziek een groter podium te geven in West-Friesland. Hier zijn de huisfeestjes geëindigd en Homebass begonnen.

Reageer op dit onderwerp