Enkhuizen Actueel

Algemeen

Hollandse benefietavond bij v.v. Dindua

ENKHUIZEN – Op zaterdag 18 april pakt v.v. Dindua uit met een echte Hollandse benefietavond waarvan de opbrengst ten goede komt aan Alpe d’Huzes. Op zaterdagmiddag speelt het 1e elftal een thuiswedstrijd tegen de Foresters waarna het feest gaat beginnen.

De avond zal samen met de onontbeerlijke hulp van de evenementencommies worden georganiseerd door Jordi Schoonhoven die tevens op 4 juni zelf meedoet met de Alpe d’HuZes. Via facebook laat Jordi weten op jonge leeftijd zijn moeder te zijn verloren aan de vreselijke ziekte kanker en hierdoor probeert om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek en bestrijding.

Dat dit streven gecombineerd kan worden met een hele gezellige avond voor iedereen is natuurlijk fantastisch. Gezellig samen een borrel doen en vanaf 18:00 aanschuiven aan het buffet waarvan de gehele opbrengst naar het KWF gaat. Het wordt een gevarieerd buffet voor een prijs van €10 waarmee ook het goede doel nog eens wordt gesteund.

Voor de echte doeners is er een darttoernooi, een tafel met beerping en een PlayStation met Fifa 20. De invulling van de Live Muziek volgt spoedig. Wil je ook een toffe avond waarbij je tevens het goede doelt steunt geef je dan op bij Jordi via

Ook zal er vanaf 18:00 een buffet klaar staan. De gehele opbrengst van dit buffet gaat naar het KWF. Dus kom mee eten als je wilt van een variërend buffet voor €10,- en steun het goede doel. Opgeven kan bij Jordi: 0648214725 of jschoonhoven6@gmail.com

Reageer op dit onderwerp