12.6 C
Enkhuizen
20 oktober 2020 19:24
Enkhuizen Actueel

Foto: Hertenkmap Enkhuizen

Algemeen

Hertenkamp Enkhuizen gaat op beperkte schaal weer open

ENKHUIZEN – Al weken lang, sinds de aankondiging van de Corona-maatregelingen, zit Hertenkamp Enkhuizen achter slot en grendel. Nee, niet uit vrije keuze, maar om ieder te beschermen. Met de versoepeling van de Corona-maatregelingen mag er weer iets meer, maar het is nog steeds beperkt.

Het hertenkamp mag bezoekers ontvangen van maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 16:00 uur. Helaas zijn ze genoodzaakt het aantal bezoekers te beperken. Daarom is het noodzakelijk om je bezoek te plannen/reserveren. Wil je met de kinderen op bezoek komen bij de kinderboerderij?

Houd er rekening mee dat er maar 2 volwassenen per bezoek en en in totaal maximaal 8 bezoekers aanwezig mogen zijn. Het bezoek duurt max. 25 min. Je geeft aan op welke de dag en tijdstip je wilt komen. Je ziet meteen welke momenten nog beschikbaar zijn. Je ontvangt een mail ter bevestiging van je reservering. Verder hoef je niets te doen en kun je gewoon op jouw gekozen tijdstip bij ons naar binnen. Een medewerker van Hertenkamp Enkhuizen is op de hoogte van je reservering en aanwezig om jullie te ontvangen.

Klik hier om te reserveren

Reageer op dit onderwerp