8.8 C
Enkhuizen
27 oktober 2020 07:51
Enkhuizen Actueel

Bedrijven

HEMA winkels blijven zo veel als kan open

ENKHUIZEN – Ook winkelketen HEMA heeft te maken met het coronavirus en alle ellende daarom heen. Maar HEMA denkt er nog niet over na om de stap van o.a. de Bijenkorf en IKEA te volgen door de winkels te sluiten.

In een persbericht schrijft HEMA:

We zien dat de maatregelen om het coronavirus terug te dringen ons dagelijks leven steeds meer beïnvloeden. Kinderen gaan niet langer naar school en mensen worden geadviseerd vooral thuis te blijven. Dat geldt ook voor ons.
Omdat we het belangrijk vinden dat ook in deze tijd HEMA een vertrouwde plek in de buurt is, waar iedereen zijn eerste levensbehoeften kan krijgen, zoals dagelijkse voeding, benodigdheden voor je baby en verzorgingsproducten blijven de HEMA winkels waar mogelijk open. Daar doen we met al onze collega’s ontzettend ons best voor, maar het zal de komende weken misschien niet altijd helemaal gaan zoals je van ons gewend bent. Daar vragen we dan ook je begrip voor.

de gezondheid van onze klant en onze medewerkers is het allerbelangrijkst

Daarom hebben we, toen kortgeleden het coronavirus ons land bereikte, direct een flink aantal hygiënemaatregelen genomen. Daarbij laten we ons adviseren door de richtlijnen van het RIVM. In onze winkels kun je gebruik maken van zelfscan kassa’s en overal staat aangegeven hoe we de hygiënemaatregelen zo goed mogelijk toepassen. Hierdoor is het makkelijker om snel en veilig je boodschappen te doen.

wij bezorgen ook thuis via hema.nl

Kun of wil je momenteel liever niet naar een winkel toe? hema.nl is natuurlijk altijd open. Daar kun je 24/7 op ons rekenen. En omdat we echt willen voorkomen dat je onnodig van huis gaat bieden we je tijdelijk aan om al je boodschappen vanaf een besteding van 15 euro gratis bij je thuis af te leveren.

meer informatie op www.hema.nl/actievoorwaarden

Wij zijn ontzettend trots op al onze medewerkers die juist nu laten zien wat het betekent om een echt HEMA hart te hebben. En we willen jou als klant bedanken voor je vertrouwen, ook in deze tijd. Laten we goed op elkaar passen en elkaar een hart onder de riem steken. En laten we samen uitkijken naar het moment dat we elkaar weer allemaal kunnen tegenkomen, gewoon in de buurt bij je vertrouwde HEMA.

Reageer op dit onderwerp