Enkhuizen Actueel

Algemeen

‘Help elkaar en koop lokaal!’ promotiepakket voor Enkhuizer ondernemers

ENKHUIZEN – Stichting Marketing Enkhuizen – VVV Enkhuizen e.o. wil de ondernemers in Enkhuizen een hart onder de riem te steken en is daarom de campagne ‘Help elkaar en koop lokaal!’ gestart. Met deze actie willen zij inwoners en regio bewoners extra aanmoedigen tot aankopen bij lokale ondernemers.

De komende dagen krijgen winkeliers, horeca en andere Enkhuizer ondernemers die iets verkopen, bezorgen of laten afhalen een gratis ‘Help elkaar en koop lokaal!’ promotiepakket.
In het pakket zitten verschillende stickers en ansichtkaarten die de ondernemers als bedankje bij een aankoop of bestelling kunnen doen. Zo wordt lokaal kopen nóg leuker!

Stichting Marketing Enkhuizen – VVV Enkhuizen e.o.: “Wij willen Enkhuizer ondernemers graag behouden, daarom kopen wij lokaal. Doe ook mee en koop juist nu lokaal, samen zijn we sterk!”
Eerder al heeft Stichting marketing Enkhuizen – VVV Enkhuizen e.o. samen met de winkeliersvereniging en met steun van het ondernemersfonds de website www.EnkhuizenBezorgt.nl opgezet. Op deze website vind je een overzicht van winkels en horecagelegenheden die een bezorg- en/of afhaaldienst aanbieden of andere speciale acties hebben. Wil je weten welke extra service jouw favoriete restaurant of winkel verleent? Neem dan snel een kijkje op de site!

De Enkhuizer ondernemers worden, net als de rest van de samenleving, hard getroffen door de gevolgen van de coronacrisis. De horeca heeft haar deuren moeten sluiten, veerdiensten en charterschepen liggen stil in de haven, het Zuiderzeemuseum is gesloten en ook de poorten van
Sprookjeswonderland zitten nog steeds op slot. Veel winkels zijn nog wel geopend met een aangepast deurbeleid, maar hebben te maken met fors dalende omzetten. De ondernemers kunnen een

Reageer op dit onderwerp

Uw banner hier?Uw banner hier?