Hans beklimt voor de derde keer de Alpe d’HuZes en laat zijn fiets wrappen

ENKHUIZEN – Hans Beers zal komende zomer voor de derde maal meedoen aan het beklimmen van de Alpe d’HuZes en laat deze keer zijn fiets wrappen voordat hij aan de tocht begint.

Hans die fanatiek fietser is wil met zijn actie zoveel mogelijk geld ophalen dat er mogelijk is voor de KWF Kankerbestrijding, zodat er nog meer onderzoek naar het genezen en bestrijden van de verschillende soorten kanker die er zijn gedaan kan worden. Het streven is om vier keer met op zijn stalen ros de berg te beklimmen.

Voor het eerst dit jaar laat Hans zijn fiets “wrappen” en zo op een bijzondere manier de berg op. Met het wrappen wordt de fiets van een speciale folie voorzien zodat Hans op de fiets de namen kan schrijven van mensen die kanker hebben of hebben gehad. Deze mensen worden dan persoonlijk door Hans mee de berg op gesjouwd. Na afloop van de sportieve prestatie blijft de fiets uiteraard bestaan en zal Hans op zijn gewrapte fiets blijven fietsen om het gesprek en onderzoek naar kanker op gang te houden.

“De namen op de fiets helpen mij mijn verhaal te vertellen” verteld Hans aan Enkhuizen Actueel. “Kortom ik fiets met een ‘Helden en Memorial’-fiets de berg op”.

Heeft u mensen aan wie u moet denken als u aan deze verschrikkelijke ziekte denkt en wilt u ook dat het onderzoek naar deze ziekte zoveel mogelijk door kan gaan zodat het i.p.v. een dodelijke ziekte in de toekomst veranderd kan worden naar wellicht een chronische ziekte of een ziekte die volledig te genezen is? Of kent u iemand die u wilt steunen met een steuntje in de rug? Dan kan door Hans te sponsoren.

Voor 26 euro komt uw naam op de fiets van Hans, en gaat degene aan wie u moet denken of die u een steuntje in de rug wilt geven mee de berg op. Het wrappen van de fiets wordt door Hans zelf betaald en al de gesponsorde bedragen gaan voor 100% naar Alpe d’huZes / KWF. Het zou toch fantastisch zijn als deze verschrikkelijke ziekte uitgeroeid kan worden.

Ja ik sponsor Hans op zijn missie: KLIK HIER

Foto: Aangeleverd | Voorbeeld van een fiets die gewrapped is

Reageer op dit onderwerp