4.2 C
Enkhuizen
19 januari 2021 06:16
Enkhuizen Actueel

Handwerkgroep de Juffies maakt handwerkartikelen t.b.v. dak- en thuislozen

ENKHUIZEN – Ze zijn leuker dan leuk, handgemaakte knuffels van de Juffies. De Juffies is het huislabel van de Baanbreker en onder het eigen label worden allerhande leuke artikelen gemaakt zoals kussens, plaids, tassen , sleutelhangers of gewoon leuke artikelen op bestelling.

Eénmaal per week komen de vrijwilligsters van de Juffies tezamen bij de Baanbreker om gezellig met zijn allen handwerkartikelen te maken. Alle zelfgemaakte artikelen zijn ook nog eens uniek, nergens is een tweede exemplaar van te krijgen. Als het klaar is worden de handwerkartikelen verkocht in de kunstwinkel waarbij de opbrengst ten goede komt aan het dak- en thuislozenproject van de Baanbreker.

Oude stukjes stof of reeds half opgebruikte knotten wol, alles wordt ingezet om tot een mooi eindresultaat te komen. Dus i.p.v. dat oud materiaal wordt weggegooid wordt gewoon alles gebruikt en elk stukje materiaal geeft weer nieuwe inspiratie om er iets leuks van te maken. Gezellig knutselen in een leuke omgeving en ook nog eens een goed doel steunen, mooier kan het haast niet.

Als je nou denkt van “dat lijkt mij ook leuk om te doen” wacht dan niet langer en geef je op bij één van de locaties in Hoorn of Enkhuizen. Stuur dan een e-mail met je contactgegevens naar info@baanbrekerenkhuizen.nl en wellicht ligt eerdaags je eigen handgemaakte knuffel in de winkel van de Baanbreker.

Reageer op dit onderwerp