Gezond eten bij het Huis van Oud

WOGNUM – Op zondag 7 juli draait alles bij het museum Huis van Oud om gezond eten. Van 14 tot 17 uur presenteren negen mensen uit de regio hun producten en ze geven adviezen op het gebied van voedsel.

Biologisch teler Michel Boon uit Sijbekarspel komt met verse groente uit zijn ‘koude kas’. Bij Berkhout Boerenkaas van de Gouwe maken ze dagelijks kaas van de melk van eigen koeien. Kom proeven! Anita Bontekoning uit Sijbekarspel geeft informatie over de zuivelproducten van eigen boerderij. Kruidenadvies geven Marga Vlaar uit Benningbroek en ook Trees Sijm uit Wadway weet alles over kruiden. Coach en therapeut Olga Sneekes uit De Weere (Een gezonde leefstijl) vertelt over haar aanpak en er kunnen smoothies geproefd worden.

Hellen Strouken (MooiMaatje), Tanja de Jong (Zo in Balans) en Graciëla Martha (Studio Lybs) zijn gewichtsconsulenten, zij houden zich bezig met een gezonde manier van leven. Op de markt beantwoorden ze vragen en verkopen ze onder meer eetmaatjes, boeken en inspiratiekaarten.

Op de stallen van het museum is de tentoonstelling ‘Met de hand’ te zien en natuurlijk staat de deur van het huisje wijd open. Stap 70 jaar terug in de tijd!

  • Museum Huis van Oud, Grote Zomerdijk 33 in Wognum.
  • Gezond eten markt, zondag 7 juli van 14 tot 17 uur.
  • Entree 1 euro, koffie/thee 1 euro.

[signoff]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.