Gemeente peilt tevredenheid van Enkhuizer ondernemers

ENKHUIZEN – Hoe tevreden bent u als ondernemer of zzp’er in Enkhuizen? Vindt u het allemaal prima zoals het gaat of zijn er in uw ogen verbeterpunten? De gemeente wil het graag van u horen voert daarom een online onderzoek uit om hier achter te komen.

Daarom vraagt de gemeente u om een online vragenlijst in te vullen. De vragen gaan over bedrijfslocaties, het economisch klimaat, heffingen, regeldruk en de dienstverlening van de gemeente.

Resultaten
Het onderzoek wordt uitgevoerd door I&O Research. Op basis van de resultaten wil de gemeente de dienstverlening aan ondernemers verder verbeteren. Bij voldoende respons kunnen we de uitslagen vergelijken met andere gemeenten, zie www.waarstaatjegemeente.nl/dashboard/Ondernemerspeiling/

Link naar vragenlijst
Alle ondernemers en zzp’ers ontvangen een brief met meer informatie en een link naar de online vragenlijst.  Het invullen duurt niet langer dan 15 minuten.

Alvast bedankt voor uw medewerking!

Alle ondernemers en zzp’ers ontvangen een brief met meer informatie en een link naar de online vragenlijst.  Het invullen duurt niet langer dan 15 minuten. Namens de gemeente: alvast bedankt voor uw medewerking!

[signoff]

Reageer op dit onderwerp