Gemeente komt met stappenplan om uw jaren ’80 woning te verduurzamen

ENKHUIZEN – De gemeente Enkhuizen vindt het belangrijk om inwoners op weg te helpen bij het verduurzamen van hun woning. Speciaal voor bewoners van een jaren ‘80 woning is er een stappenplan opgesteld. Dit is in samenwerking gedaan met het Duurzaam Bouwloket en met financiële steun van provincie Noord-Holland. Dit plan beschrijft de stappen die u kunt zetten om uw woning energiezuinig(er) te maken.

Informatieavonden
Het stappenplan wordt uitgebreid toegelicht tijdens drie informatieavonden. Naast de stappen komen ook de financiële mogelijkheden aan bod, zowel qua investering als besparing. Tot slot is er ruimte genoeg ruimte in het programma om vragen te stellen over uw eigen (specifieke) situatie.

Inwoners van Enkhuizen kunnen naar de informatiebijeenkomst in de eigen gemeente, maar ook aansluiten in een andere gemeente. Vanaf 19.15 uur is er een inloop, wethouder duurzaamheid, Esther Heutink-Wenderich, opent de avond om 19.30 uur en het programma duurt tot uiterlijk 21.30 uur.

  • Maandag      3 februari             Raadzaal, De Middend 2, Bovenkarspel
  • Woensdag    5 februari             Raadzaal, Raadhuisplein 1, Hoogkarspel
  • Woensdag    12 februari           Raadzaal, Breedstraat 53, Enkhuizen

Bekijk het stappenplan digitaal
Kunt u niet aanwezig zijn tijdens één van de informatieavonden of wilt u alvast het stappenplan inzien? Ga naar www.duurzaambouwloket.nl/samenenduurzaam en bekijk het stappenplan voor de ‘altijd goed’ maatregelen. Hier vindt u een video en een brochure waarin het stappenplan wordt toegelicht.

Reageer op dit onderwerp