14.8 C
Enkhuizen
20 augustus 2019 03:38
Enkhuizen Actueel

Enkhuizen

Gehandicaptenparkeerkaart nu ook online aan te vragen

ENKHUIZEN – Het aanvragen van een gehandicaptenparkeerkaart kan vanaf nu digitaal. Denkt u in aanmerking te komen voor een gehandicaptenparkeerkaart als bestuurder of passagier? Dan kunt u deze vanaf nu online aanvragen en betalen met uw DigiD op de website van de gemeente.

Afhalen
U haalt uw kaart persoonlijk af aan de balie wanneer uw aanvraag akkoord is. Neem bij het afhalen een pasfoto en identiteitsbewijs mee. U kunt uw kaart meteen meenemen. Als digitaal aanvragen voor u niet mogelijk is kunt u de gehandicaptenparkeerkaart aanvragen via de balie Burgerzaken. Let op: Een gehandicaptenparkeerkaart kunt u alleen aanvragen als u aan de voorwaarden voldoet. Bij een eerste aanvraag is onafhankelijk medisch advies nodig (dit kan niet via uw eigen arts).

Meer weten?
Kijk voor meer informatie op Gehandicaptenparkeerkaart.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@enkhuizenactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

Reageer op dit onderwerp