Fruitkist voor basisscholen en kinderopvang locaties

ENKHUIZEN – Medewerkers en directies van kinderopvanglocaties en basisscholen genieten komende week van een kist vol fruit van een lokale ondernemer.

Hiermee willen het college van Enkhuizen en medewerkers van de afdeling Samenleving hun waardering laten blijken. “In deze periode is ondersteuning en het houden van verbinding belangrijk. Deze fruitkist is van de gemeente Enkhuizen een symbolisch gebaar van ondersteuning en om gezond te blijven”: aldus wethouder Dorus Luyckx.

Villa Harlekijn en basisschool De Hoeksteen kregen de fruitkist uitgereikt. Wethouder Dorus Luyckx namens het college Enkhuizen en afdeling Samenleving: “Dank voor jullie inzet de afgelopen tijd en op naar een nieuwe fase. We zijn er nog niet!”

Basisscholen en kinderopvang weer open
Sinds 11 mei zijn de basisscholen en kinderopvanglocaties in Enkhuizen weer open. Een nieuwe periode tot aan de zomervakantie, die een nieuwe vorm van flexibiliteit en creativiteit vraagt van alle betrokkenen. Belangrijk is dat iedereen zich er van bewust blijft, dat het lukt als we het samen doen.