Enkhuizen Actueel

Foto: Google Streetview

Afsluitingen

Fietspad Markerwaarddijk wordt afgesloten voor werkzaamheden

ENKHUIZEN – Het fietspad langs de Markerwaarddijk zal worden afgesloten van maandag 22 juni tot en met donderdag 25 juni. In die periode zullen er werkzaamheden plaatsvinden waardoor het fietspad afgesloten is voor fietsers en brommers.

Dit stuk fietspad krijgt een nieuwe laag asfalt. Dit gedeelte bestaat uit twee verhardingen; beton en asfalt. Door het vele schuif- en veegwerk tijdens de winterse zandverstuivingen is het asfaltdeel slecht geworden waardoor het niet prettig is fietsen is. Daarom wordt er een nieuwe dunne laag asfalt aangebracht. Daarnaast wordt bij hectometerpaal 54,2 enkele gebroken betonplaten vervangen.

Tijdens de werkzaamheden is het fietspad tussen 07.00 en 16.30 uur afgesloten voor (brom)fietsers. Tijdens de afsluiting kunnen fietsers gebruik maken van een speciale pendelbus tussen Enkhuizen en Trintelhaven en omgekeerd. Deze bussen worden ingezet tussen 06.00 en 18.00 uur en rijden om het kwartier. Borden bij de Trintelhaven en aan de kant van Enkhuizen geven aan waar fietsers de bussen kunnen vinden.

Reageer op dit onderwerp

Uw banner hier?Uw banner hier?