Enkhuizer minikermis op kermisexpo in Lutjebroek

REGIO – Voor de 3e keer alweer zullen Marcel en Michel de kermisexpo van Lutjebroek organiseren, deze zal plaats vinden op zaterdag 4 en zondag 5 april in verenigingsgebouw De Wurf te Lutjebroek. Meer dan driehonderd miniatuur kermisattracties zullen naar de De Wurf tentoongesteld worden door ruim 30 vrijwilligers.

Dit jaar komen de exposanten zowel uit binnen als uit het buitenland met in het bijzonder het meesterwerk van Uwe Rudlof uit Duitsland met zijn attractie Die Krake, maar ook de Moonlift, Oktoberfest, Breakdancers en andere moderne zaken zullen aanwezig zijn en dat naast extra nieuwe deelnemers voor de Lego kermissen. Uiteraard zal de nostalgische kermis niet ontbreken en zal Jan de Graaf van Stichting kermiscultuur het Meisje zonder hoofd presenteren voor de bezoekers van de kermisexpo.

Met verse oliebollen op het plein, draaiorgel in het gehoor en gratis popcorn bij de ingang hopen Marcel en Michel dit jaar weer een bijzondere en steeds vernieuwende kermisexpo neer te zetten. Openingstijden zijn zaterdag 4 april van 11:00 tot 18:00 uur en zondag 5 april van 10:00 tot 17:00 uur, entree is geheel gratis. Meer informatie vind u op www.turbostar.nl

Reageer op dit onderwerp